Jos Goedknegt,

60 jaar, sinds 1982 actief als trainer/ adviseur/interim-manager binnen diverse organisaties.

Na het afronden van mijn studie aan de Pedagogische Academie werd ik gevraagd de functie van jeugdwerkadviseur te aanvaarden bij YMCA Nederland, een internationale jeugd- en jongerenorganisatie. Binnen deze functie was ik verantwoordelijk voor de training - en begeleiĀ­ding van de vrijwilligers, ook op internationaal niveau.

In de periode 1983 - 1992 volgde ik achtereenvolgens de opleidingen Middel Management, de Leergang Personeelszaken, de Voortgezette Opleiding Personeelszaken en de opleiding M.O. Economie.

In de periode 1991 -1995 was ik werkzaam bij Innovam, het opleidingsinstituut voor de auto- en tweewielerbranche. De eerste twee jaar als trainer/adviseur, vanaf 1992 als operationeel manager afd. management- en salesopleidingen en organisatieadviezen. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling- en uitvoering van de trainingen en opleidingen van het Innovam managementcentrum.

Sinds 1 januari 1996 ben ik als zelfstandig freelance trainer/interim- manager werkzaam vanuit mijn bureau Goedknegt Trainings en P&O Support (G.T.S.).